dinsdag 24 augustus 2010

Jeugdag Golfbaan Delfland

Zaterdag 21 augustus vond onze jaarlijks terugkerende jeugddag plaats. Naast de maandelijkse jeugdwedstrijden vindt er 1 keer per jaar een hele dag plaats, waarin de jeugd centraal staat. Vele kinderen uit onze lessen deden mee aan de wedstrijd op de Challange Course Par 3 baan en speelden een stablefordwedstrijd onder elkaar. De allerkleinsten gingen onder begeleiding een teamwedstrijd aan tegen de andere teams.

De kinderen die het GVB al in hun bezit hadden speelden op de Championship Course . Waar wij een aantal jaren geleden nog 1 of 2 flights lieten spelen vertrokken er nu vele jongens en meisjes naar de grote baan. Tijdens de wedstrijd is er zelfs op hole 4 een hole in one geslagen door Wesley van Dijk. Uiteraard een vermelding in het clubhuis en cadeau waard.

Lekkers snoepend gingen de kinderen als zij moesten wachten om te mogen starten al met het spelletjes circuit beginnen. Wie kon het beste zijn of haar bal uit de bunker slaan, putten,chippen en pitchen. Na binnenkomst van alle kinderen uit de baan werd er gezellig met iedereen en ook de ouders, broertjes en zusjes gegeten . Golfbaan Delfland had voor een heerlijk buffet gezorgd.

Tijdens het eten volgde de prijsuitreiking en natuurlijk ons talent van het jaar werd bekend gemaakt. Anthony Meertens mag zich een jaar lang talent van Delfland noemen en ontving een hele mooie grote beker en natuurlijk de wisselbeker. Als slot was er een grote verrassing. Mark Reynolds verzorgde op de drivingrange een trick show. Velen vielen van de ene verbazing in de andere; ongelofelijk wat hij allemaal met een golfballetje kan. Een leuke afsluiting van een zeer geslaagde dag.


De Jeugdcie: Ed Voogt, Henk Krocke, Jos Vos, Judith Bruinings, Margot Verkaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten